Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Ούτε υπέρ του ΝΑΙ ούτε υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα στην Ελλάδα..

Φήμες λένε ότι τις τελευταίες δυο ώρες έπεσε σήμα όλοι όσοι θα ψηφίσουν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα να πάνε τελευταία στιγμή για να κάνουν το βράδυ την ανατροπή. 

Για να δούμε αν τελικά είναι θρίλερ για γερά νεύρα το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα... 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην Ελλάδα, κυβέρνηση και αντιπολίτευση ΑΠΕΤΥΧΑΝ στο να δώσουν σωστή και ολοκληρωμένη ενημέρωση στον ελληνικό λαό ούτως ώστε να καταφέρει να σχηματίσει με καθαρό μυαλό άποψη υπέρ του ΝΑΙ ή υπέρ του ΌΧΙ. Αντί αυτό άρχισε η πόλωση, ο φανατισμός, ο διχασμός που ακόμα και από την σύγχρονη ιστορία μας είδαμε που οδήγησε. 

Επαναλαμβάνω για ακόμα μια φορά τα ακόλουθα:

1.Θα έπρεπε η ελληνική κυβέρνηση να δώσει στην δημοσιότητα, τις προτάσεις της, προς τους θεσμούς, και να πει του κόσμου γιατί οι θεσμοί απέρριψαν τις ελληνικές προτάσεις.

2.Θα έπρεπε η ελληνική κυβέρνηση να δώσει στην δημοσιότητα, τις προτάσεις των θεσμών, και να πει του κόσμου δεν μπορούμε να τις κάνουμε αυτές τις προτάσεις αποδεκτές για αυτούς και αυτούς τους λόγους.

3.Τέλος θα έπρεπε η ελληνική κυβέρνηση να βγει και να πει στον κόσμο σε περίπτωση που περάσει το ΟΧΙ οι συνέπειες που θα υποστεί η Ελλάδα και ο λαός μας είναι αυτές και αυτές. Σε περίπτωση που περάσει το ΝΑΙ οι συνέπειες που θα υποστεί η Ελλάδα και ο λαός μας είναι αυτές και αυτές.

Το σημαντικότερο σκέλος είναι ότι ο κόσμος μέχρι και τώρα λίγες ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες, δεν ξέρει τον στρατηγικό σχεδιασμό διαχείρισης της κυβέρνησης για το τι γίνεται μετά τα όποια αποτελέσματα του δημοψηφίσματος.

Σε αυτή την περίπτωση λυπάμαι αλλά δεν είμαι σε θέση να τοποθετηθώ 
ούτε υπέρ του ΟΧΙ ούτε υπέρ του ΝΑΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου